Om BitcoinPriser.dk

BitcoinPriser.dk er en dansk side, der siden 2015 har vist priser, grafer og informationer om Bitcoin og anden kryptovaluta. Sitet er gratis med reklamer. Hvis du ønsker at annoncere på sitet eller har spørgsmål, kommentarer eller andet kan du skrive til [email protected].

Om kurserne

Kryptovalutakurserne er baseret på et vægtet gennemsnit af alle aktive børser. Prisen i danske kr., som kan ses under prisen i USD, er baseret på en omveksling fra BTC over USD til DKK. Det vil altså sige at kursen på USD også påvirker kursen i DKK. Prisen på kryptovaluta opdateres i realtid, og kurserne på USD og andre fiat-valuta opdateres 1 gang i timen.

Annoncering

Med flere hundrede-tusinde besøg om måneden er BitcoinPriser.dk en af de største danske kanaler til at nå et målrettet publikum inden for investering og teknologi. Vi tilbyder fleksible ordninger til annoncering. Kontakt os på [email protected] for mere information.

Doner en øl

Hvis du kan lide sitet, så kan du donere et lille beløb der bliver brugt til servere, kurser mm. Doner til 1FoABuJvVR1VJnbroLLTFizyfWeF7hxciq. Du kan også støtte os ved at deaktivere din ad-blocker for dette website.